Frittata se žampiony
- Přidat foto
-
Reklama
Výtečná italská kuchyně nás inspiruje při přípravě mnoha pokrmů. Vyměňte smaženou vaječnou omeletu za křehkou a pomalu připravenou frittatu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na drobnější kostičky. Na pánev dáme trochu olivového oleje a orestujeme cibuli.
2.
Mezitím očistíme a nakrájíme žampiony. Přidáme k cibuli a promícháme. Necháme změknout.
3.
V misce rozšleháme vejce, přidáme sůl, pepř, oregano. Směsí zalejeme cibuli a žampiony. Snížíme teplotu.
4.
Jakmile je hotová jedna strana, opatrně obrátíme. Můžete si pomoci druhou pánví a jen frittatu přehodit. Doděláme a podáváme se salátem.
5.
Správně by měla uvnitř zůstat vláčná a měkká.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 10 min vaření 12 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
187.63 kcal |
Protein |
15.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.84 g
3.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.65 g
3.49 g
|
Reklama
Reklama