Frittata s hráškem
- Přidat foto
-
Reklama
Vaječná omeleta k snídani nemusí být tradiční. Inspirujte se ve slunné Itálii. Tam se do vaječné omelety běžně přidává zelenina, šunka, bylinky nebo nejrůznější druhy sýrů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve na másle osmahneme cibulku do zezlátnutí. Nakrájejte ji na menší tenké proužky. Poté přidejte na kostičky nakrájenou šunku. Promíchejte a chvíli restujte. Přidejte hrášek, promíchejte a nechejte prohřát.
2.
Rozklepněte vejce do misky a prošlehejte s bazalkou, oreganem, solí a pepřem. Vlijte do pánve a přiklopte poklicí. Připravujte na mírný stupeň, není třeba frittatu otáčet. Nechte pod poklicí do zezlátnutí okrajů.
3.
Před servírováním přidejte nahoru mozzarellu.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
456.76 kcal |
Protein |
35.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.54 g
5.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.45 g
15.05 g
|
Reklama
Reklama