Vaječná omeleta se směsí mletého masa a fazolí
- Přidat foto
-
Reklama
Chutné rychlovky vznikají většinou náhodně, bez předchozího plánování, co bude zítra k večeři.
S hovězím masem se vám příprava sice maličko prodlouží, nicméně jde o recept velice jednoduchý a dobrý.
Reklama
Ingredience
na omeletu
na masovou směs
jako obloha
Postup přípravy
1.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme osolené hovězí maso a restujeme.
2.
Ochutíme chilli kořením a restujeme dál.
3.
Přidáme rajčatový protlak, kapii nakrájenou na kousky, trošku podlijeme a dusíme.
4.
Máme-li maso měkké a vydušenou přebytečnou tekutinu, vmícháme fazole bez nálevu. Prohřejeme, případně dosolíme.
5.
Na omeletu si rozšleháme vejce se smetanou, osolíme a přidáme kurkumu.
6.
Na oleji zpěníme na drobno nakrájený pórek, vlijeme vejce a usmažíme omeletu.
7.
Omeletu s masovo-fazolovou směsí můžeme podávat ještě s nakládanou červenou řepou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
633.10 kcal |
Protein |
55.88 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.34 g
14.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.74 g
11.50 g
|
Reklama
Reklama