Velká ovocná bublanina
- Přidat foto
-
Reklama
Bublanina, kde můžete použít čerstvé nebo kompotované ovoce. Ze všechno nejlepší však je, když použijete co nejvíce druhů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce dáme do mísy a prošleháme s cukry. Dlouze šleháme. Přidáme olej a ovocnou šťávu.
2.
Přimícháme tvaroh a jogurt.
3.
V jiné míse smícháme mouku s práškem do pečiva a postupně přimícháme vařechou do těsta.
4.
Ovoce očistíme a případně zbavíme pecek. Tady jsou meruňky, třešně kompotované. Maliny a malinoostružiny čerstvé. Množství ovoce je orientační, jiné druhy budou mít jinou váhu.
5.
Těsto dáme na plech vyložený pečícím papírem. Dáme péci do vyhřáté trouby na 180 stupňů na 40 minut.
6.
Pocukrujeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
274.23 kcal |
Protein |
6.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
38.38 g
22.53 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.75 g
2.76 g
|
Reklama
Reklama