Játrová paštika s pepřem a olivami
- Přidat foto
-
Reklama
Chutná domácí paštika, do které nakonec vmícháte kuličky pepře a olivy. Atraktivní pohoštění pro hosty nebo na zavaření do sklenic.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na kostičky. Na velké pánvi rozehřejeme sádlo a máslo. Přidáme cibuli a chvíli restujeme.
2.
Na cibuli dáme překrojená játra, sladkou papriku, pepř a provensálské bylinky. Promícháme. Snížíme teplotu a pomalu propékáme asi 12 minut. Vypneme.
3.
Necháme mírně vychladnout, přelijeme do velké mixovací nádoby. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a mléko. Vše dlouze a důkladně vyšleháme tyčovým mixérem.
4.
Vmícháme nakrájené olivy a pepř, můžete přiostřit špetkou chilli. Dáme do skleněné formy s poklicí a necháme v lednici vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 4 hod celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
169.50 kcal |
Protein |
4.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.99 g
1.11 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.22 g
7.63 g
|
Reklama
Reklama