Játrová paštika s vlašskými ořechy
- Přidat foto
-
Reklama
Jemná paštika z kuřecích jater, která se skvěle hodí na snídani. Podáváme s čerstvým pečivem a džemem z černého rybízu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi si rozpustíme máslo a necháme na něm zesklovatět cibulku nakrájenou na kousky společně s plátky česneku.
2.
Přidáme na kousky nakrájená játra, opékáme, dokud se nám játra nezatáhnou. Poté přikryjeme poklicí a dusíme do měkka zhruba 30 minut.
3.
Směs osolíme, opepříme, přidáme paštikové koření, smetanu a přendáme do mixéru.
4.
V mixéru mixujeme na požadovanou konzistenci.
5.
Do hotové paštiky vmícháme nasekané ořechy, promícháme, dáme do misky. Přelijeme rozpuštěním máslem a dáme ztuhnout do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 35 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
226.60 kcal |
Protein |
9.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.90 g
1.35 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.61 g
10.27 g
|
Reklama
Reklama