Játrová paštika se zeleným pepřem
- Přidat foto
-
Reklama
Játrová paštika se zeleným pepřem se skvěle hodí k pivu, vínu a nebo jen tak na večeři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme na kostky nakrájená játra, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme zhruba 30 minut do změknutí.
3.
Hotová játra přendáme do mixéru, přidáme koření, sůl, máslo a rozmixujeme na požadovanou konzistenci.
4.
Na závěr ručně zamícháme smetanu a kuličky zeleného pepře a můžeme přelít do sklenice ve které nám bude paštika tuhnout.
5.
Povrch paštiky zalijeme trochou rozpuštěného másla a dáme ztuhnout do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
360.61 kcal |
Protein |
11.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.28 g
1.83 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.06 g
18.51 g
|
Reklama
Reklama