Maková buchta s pudinkem

Rychlá hrnková, maková buchta, která je vláčná a chuťově výborná. Pudink můžete použít vanilkový, čokoládový, ovocný nebo jakýkoliv, co máte rádi.

Reklama

Ingredience

Na těsto

Na polevu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny ingredience na těsto si vložíme do robotové mísy a umícháme v tekuté, hladké těsto.
2.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
3.
Mléko na pudink vlijeme do hrnce, malé množství mléka si necháme v hrnku a rozmícháme v něm pudinkový prášek.
4.
Mléko přivedeme k varu, osladíme, vlijeme rozmíchaný pudink a zhruba 2 minuty necháme provařit.
5.
Horký pudink nalijeme na těsto a vložíme do trouby. Pečeme zhruba 40 minut.
6.
Po vychladnutí můžeme podávat.

Od: Petuler, 25.9.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
45 min vaření
55 min celkem
Množství: 30 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
150.98 kcal
Protein
3.51 g
Sacharidy
z toho cukr
16.36 g
9.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
7.74 g
1.18 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama