Pečené grenaille
- Přidat foto
-
Reklama
Připravte si dokonalé, křupavé brambory s lahodným bylinkovým aroma.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Grenaille si pečlivě omyjeme (neloupeme!) a vložíme na plech vyložený pečicím papírem.
2.
Osolíme, opepříme, zasypeme česnekem a bylinkami. Zakapeme olivovým olejem a rukama promícháme tak, aby byly všechny brambory promaštěné a okořeněné.
3.
Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a stáhneme na 150°C. Pečeme dle výkonu trouby, dokud nejsou grenaille zlatavé – zkoušíme vidličkou, zda jsou dostatečně měkké.
4.
Podáváme jako přílohu k různým masům či jen samotné s libovolným dipem nebo tatarskou omáčkou. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 2 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
98.82 kcal |
Protein |
2.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.73 g
1.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.12 g
0.03 g
|
Reklama
Reklama