Zapečené grenaille s tuňákem

Chuťově vynikající, pestré a jednoduché na přípravu! Takové jsou tyto zapečené grenaille s tuňákem, které jistě potěší každého, komu je nabídnete.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli si nakrájíme na klínky, jarní cibulku na kolečka a uvařené brambory na půlky.
2.
Na pánvi si opečeme na oleji cibuli a jarní cibulku dosklovata. Přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce zarestujeme.
3.
Přidáme brambory, nasekané bylinky a natrhaného tuňáka. Osolíme a přendáme do pekáčku.
4.
Poklademe rajčátky a trhaným sýrem.
5.
Pečeme v troubě předehřáté na 180°C cca 20 minut.
6.
Podáváme ozdobené polníčkem nebo rukolou. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 23.8.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 52 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
435.02 kcal
Protein
40.50 g
Sacharidy
z toho cukr
29.59 g
4.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.97 g
6.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama