Zapečené grenaille s tuňákem
- Přidat foto
-
Reklama
Chuťově vynikající, pestré a jednoduché na přípravu! Takové jsou tyto zapečené grenaille s tuňákem, které jistě potěší každého, komu je nabídnete.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli si nakrájíme na klínky, jarní cibulku na kolečka a uvařené brambory na půlky.
2.
Na pánvi si opečeme na oleji cibuli a jarní cibulku dosklovata. Přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce zarestujeme.
3.
Přidáme brambory, nasekané bylinky a natrhaného tuňáka. Osolíme a přendáme do pekáčku.
4.
Poklademe rajčátky a trhaným sýrem.
5.
Pečeme v troubě předehřáté na 180°C cca 20 minut.
6.
Podáváme ozdobené polníčkem nebo rukolou. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
435.02 kcal |
Protein |
40.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.59 g
4.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.97 g
6.42 g
|
Reklama
Reklama