Cuketová polévka na italský způsob
- Přidat foto
-
Reklama
Cuketová polévka s rajčaty je osvěžující a chutná polévka, která je skvělým způsobem, jak využít sezónní cukety a rajčata.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Očištěnou, vydlabanou cuketu si nakrájíme na kostičky. Cibuli, pórek na půl kolečka a rajčata na půlky.
2.
V hrnci rozehřejeme olej, všechnu nakrájenou zeleninu vložíme do hrnce a restujeme.
3.
Přidáme prolisovaný česnek a tymián.
4.
Restujeme asi 10 minut, tak aby zelenina zůstala křupavá. Poté zalijeme vodou, osolíme, opepříme a necháme krátce projít varem.
5.
Můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
215.37 kcal |
Protein |
3.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.09 g
5.69 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.19 g
1.99 g
|
Reklama
Reklama