Cuketová polévka na italský způsob

Cuketová polévka s rajčaty je osvěžující a chutná polévka, která je skvělým způsobem, jak využít sezónní cukety a rajčata.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěnou, vydlabanou cuketu si nakrájíme na kostičky. Cibuli, pórek na půl kolečka a rajčata na půlky.
2.
V hrnci rozehřejeme olej, všechnu nakrájenou zeleninu vložíme do hrnce a restujeme.
3.
Přidáme prolisovaný česnek a tymián.
4.
Restujeme asi 10 minut, tak aby zelenina zůstala křupavá. Poté zalijeme vodou, osolíme, opepříme a necháme krátce projít varem.
5.
Můžeme podávat.

Od: Petuler, 18.9.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
215.37 kcal
Protein
3.48 g
Sacharidy
z toho cukr
16.09 g
5.69 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.19 g
1.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama