Gnocchi na cibulce s uzeným bokem
- Přidat foto
-
Reklama
Tento jednoduchý recept na gnocchi s uzeným bokem a jarní cibulkou je skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. Kombinace uzeného masa a svěží cibulky dodá jídlu příjemnou chuť. Vyzkoušejte!
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci přivedeme vodu k varu, osolíme ji a uvaříme gnocchi podle návodu na obalu (většinou vaříme, dokud gnocchi nevyplavou na povrch, asi 2–3 minuty). Scedíme je a dáme stranou.
2.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme nakrájenou cibuli a smažíme na středním ohni, dokud nezměkne a nezíská zlatavou barvu.
3.
Přidáme uzený bok nakrájený na kostičky a smažíme, dokud není maso křupavé a dobře propečené.
4.
Do pánve přidáme uvařené gnocchi a vše dobře promícháme, aby se gnocchi obalily v cibulce a tuku z boku.
5.
Osolíme a opepříme podle chuti.
6.
Posypeme jarní cibulkou a případně parmazánem. Podáváme horké. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
361.05 kcal |
Protein |
7.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.54 g
2.56 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.91 g
9.58 g
|
Reklama
Reklama