Tipy a triky
Papírové utěrky: Co všechno zvládnete s kouzelnou ruličkou v kuchyni?
Nejenom první pomoc při rozlitém pití a v boji s mastnotou. Kuchyňské papírové utěrky jsou ve skutečnosti geniálně všestranné a mají mnohem širší uplatnění.
Jak odstranit staré etikety ze sklenic: Jde to i bez vztekání
Skleněné nádoby lze prakticky využít opakovaně. Co ale se starými etiketami? Při pokusu je odlepit po nich často zůstávají nevzhledné zbytky a také lepidlo. Máme pro vás 10 tipů, jak je odstranit a zároveň si ušetřit čas i nervy.
Jak zpracovat přezrálé banány
Přezrálé banány – s tím se ve své domácnosti setkal snad každý z nás. Místo toho, abyste je vyhodili, můžete je využít k přípravě lahodných a zdravých pokrmů. Zde je několik kreativních způsobů, jak banány zpracovat.
Červená řepa: Jak uchovat podklad plný mikroživin i na zimu
Má delikátní chuť, je nízkokalorická, navíc obsahuje celou řadu drahocenných vitamínů a minerálních látek. A z benefitů této oblíbené kořenové zeleniny se můžete těšit přes celou zimu. Prozradíme, jak ji nejlépe zpracovat.
Hrnečku vař: Který elektrický hrnec za vás nejlépe uvaří?
Pomalý, parní, multifunkční. S elektrickými hrnci se v posledních letech doslova roztrhl pomyslný pytel. S čím vším si dokážou poradit a jaký je mezi nimi rozdíl? Prozradíme, jak se v bohaté nabídce zorientovat.