Tipy a triky
Bylinková alchymie: Připravte si domácí limonády z čerstvých bylinek
Proměňte voňavou sklizeň z bylinkové zahrádky v lahodný nápoj, který se hodí pro slavnostní příležitosti i běžné popíjení. A nejenže si na něm pochutnáte, zároveň získáte léčivý elixír pro bystrou paměť, klidný spánek, dobré trávení či pročištění těla.
Tajemství výroby palačinek: Jak na geniální placku z pánve
Vláčná, tenká a chutná placka patří k oblíbeným dobrotám, kterou milují nejen děti. Palačinky můžete připravit v nekonečném množství variací, a proto nikdy neomrzí. Naučte se je dělat jako opravdový šéfkuchař.
Na kompost nebo do kuchyně? Dejte šanci zeleným rajčatům
První mrazíky se mohou objevit náhle a během okamžiku poničit poslední úrodu rajčat na zahrádce. Co ale s ještě nedozrálými zelenými rajčaty? Prozradíme, jak s nimi šikovně naložit.
Jak vybrat svačinový box pro školáka
Na trhu se s nimi doslova roztrhl pytel. A v té záplavě není vůbec jednoduché se vyznat. Poradíme, podle čeho zvolit ideální box na svačinu do školy a co si při nákupu ohlídat.
Ovocná kůže: Úctyhodná dávka vitamínů stočená do ruličky
Pokud nevíte, co s přebytečnou úrodou ze zahrádky, pusťte se do výroby ovocné kůže. Vytvoříte ji takřka z jakéhokoliv ovoce a v nekonečném množství kombinací. Rázem tak získáte lahodnou, energetickou a zdravou svačinku do školy, práce nebo třeba na výlet.