Banánové lívance

Rychlolívance jen ze dvou ingrediencí nejen pro celiaky. Nejvíce se mi osvědčil poměr dvě vejce na jeden banán. Není cítit vaječná chuť a dobře se obrací. Pokud dáte více banánu, budou se při obracení trhat.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Banány dobře rozmačkejte vidličkou, až budou mít konzistenci pudinku.
2.
Rozklepněte vejce a vyšlehejte je. Přidejte k banánům a dobře promíchejte.
3.
Na pánev dejte přibližně tři lžíce těsta a z každé strany asi minutu opečte. Použijte kapku oleje.
4.
Ozdobte ovocem dle fantazie a podávejte.

Od: BunTom, 3.4.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
351.36 kcal
Protein
12.34 g
Sacharidy
z toho cukr
24.52 g
14.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.36 g
4.74 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama