Banánové lívance
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlolívance jen ze dvou ingrediencí nejen pro celiaky. Nejvíce se mi osvědčil poměr dvě vejce na jeden banán. Není cítit vaječná chuť a dobře se obrací. Pokud dáte více banánu, budou se při obracení trhat.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Banány dobře rozmačkejte vidličkou, až budou mít konzistenci pudinku.
2.
Rozklepněte vejce a vyšlehejte je. Přidejte k banánům a dobře promíchejte.
3.
Na pánev dejte přibližně tři lžíce těsta a z každé strany asi minutu opečte. Použijte kapku oleje.
4.
Ozdobte ovocem dle fantazie a podávejte.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
351.36 kcal |
Protein |
12.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
24.52 g
14.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.36 g
4.74 g
|
Reklama
Reklama