Pohankové lívance s tvarohovým přelivem
- Přidat foto
-
Reklama
Lívance si můžete připravovat z různých druhů mouky, třeba i z pohankové, nebojte se toho.
Reklama
Ingredience
tvarohový přeliv
na ozdobu
Postup přípravy
1.
Vejce si rozšleháme s mlékem a cukrem, potom vmícháme mouku. Těsto necháme alespoň 10 minut odstát.
2.
Poté přidáme ve lžíci mouky rozmíchanou lžičku kypřícího prášku a na malém množství oleje smažíme lívanečky.
3.
Tvarohový přeliv si připravíme jednoduše z tvarohu, který si vyšleháme s mlékem a vanilkovým cukrem.
4.
Hotové lívanečky promažeme oříškovým máslem nebo tvarohem. Navrstvíme na sebe a zalijeme tvarohovým přelivem.
5.
Zdobíme ovocem, v tomto případě kousky broskví a borůvkami a datlovým sirupem či oříškovým máslem. Záleží na vaší chuti.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
426.89 kcal |
Protein |
17.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
51.38 g
42.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.44 g
4.30 g
|
Reklama
Reklama