Hrnkové banánové lívance
- Přidat foto
-
Reklama
Vaše snídaňové lívance můžou být díky banánům ještě lepší a krásně vláčné i bez kynutí. Vyzkoušejte sami! :-)
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ve velké míse si promícháme mouku, sůl, prášek do pečiva a cukry.
2.
Uprostřed suchých surovin uděláme důlek. Vyklepneme do něj vejce, přidáme mléko a rozehřáté máslo.
3.
Přidáme vidličkou rozmačkané banány a promícháme. Těsto necháme asi 30 minut odpočinout v lednici – bude se s ním pak lépe pracovat.
4.
Pánev na lívance si rozehřejeme, potřeme olejem a smažíme lívance z obou stran dozlatova.
5.
Podáváme ozdobené banánem a čekankovým sirupem. Podle chuti můžeme přidat i jogurt, například s příchutí stracciatella. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 30 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
492.91 kcal |
Protein |
9.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
76.57 g
37.60 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.75 g
9.20 g
|
Reklama
Reklama