Zeleninový salát s tuňákem a vejci
- Přidat foto
-
Reklama
Také nemáte v těchto parných dnech chuť na těžká jídla? Myslím, že salát se zeleninou, tuňákem a vejci by vám mohl zachutnat.
Reklama
Ingredience
na zálivku
Postup přípravy
1.
Ledový salát rozebereme na listy a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Ředkvičku nakrájíme na kolečka, okurku a rajče na kostičky. Vložíme do salátové mísy a promícháme.
2.
Sterilovanou kukuřici slijeme, tuňáka rozdělíme na kousky a vložíme k zelenině. Opět zlehka promícháme. Vejce můžeme nakrájet na čtvrtky a poklást na povrch salátu nebo protlačit přes drátěné sítko, a promíchat se zeleninou a tuňákem.
3.
Salát zakapeme zálivkou, kterou si připravíme z olivového oleje, balzamikového octa, soli a pepře.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 50 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
404.74 kcal |
Protein |
20.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.64 g
10.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.39 g
4.52 g
|
Reklama
Reklama