Tuňákový salát s vajíčkem a avokádem
- Přidat foto
-
Reklama
Snadný salát s nízkým obsahem sacharidů a bohatý na zdravé tuky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce uvaříme natvrdo. Tuňáka vyklopíme do mísy a vidličkou trochu rozmělníme. Najemno nakrájenou cibuli smícháme s tuňákem.
2.
Avokáda podélně rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužninu, kterou nakrájíme na kostičky. Ihned zakapeme citronovou šťávou.
3.
Rajčata rozkrojíme a taktéž zakápneme citronovou šťávou.
4.
Listy ledového salátu rozdělíme na talíře. Přidáme tuňáka, posypeme nakrájenými rajčaty a avokádem. Přidáme rozkrájené vejce. Hotový salát zakápneme olivovým olejem, lehce osolíme a opepříme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 79 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
374.49 kcal |
Protein |
28.24 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.65 g
6.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.71 g
3.43 g
|
Reklama
Reklama