Tuňákový salát s vajíčkem a avokádem

Snadný salát s nízkým obsahem sacharidů a bohatý na zdravé tuky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce uvaříme natvrdo. Tuňáka vyklopíme do mísy a vidličkou trochu rozmělníme. Najemno nakrájenou cibuli smícháme s tuňákem.
2.
Avokáda podélně rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužninu, kterou nakrájíme na kostičky. Ihned zakapeme citronovou šťávou.
3.
Rajčata rozkrojíme a taktéž zakápneme citronovou šťávou.
4.
Listy ledového salátu rozdělíme na talíře. Přidáme tuňáka, posypeme nakrájenými rajčaty a avokádem. Přidáme rozkrájené vejce. Hotový salát zakápneme olivovým olejem, lehce osolíme a opepříme.

Od: Sarrien, 7.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 79 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
374.49 kcal
Protein
28.24 g
Sacharidy
z toho cukr
10.65 g
6.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.71 g
3.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama