Špagetový salát s tuňákem a řeckým jogurtem
Velký těstovinový salát, který si u nás s oblibou chystáme na výlety do přírody. Dobře nahradí klasický oběd, je vhodné doplnit jej vejcem natvrdo nebo ztraceným vejcem.
Reklama
Postup přípravy
1.
Špagety před vařením nalámeme na menší kousky a dáme vařit do vroucí vody se solí. Scedíme a můžeme na cedníku promíchat se lžící oleje. Necháme vychladnout.
2.
Zeleninu nakrájíme na menší kousky, hrášek a kukuřici slijeme z nálevu. Smícháme se špagetami.
3.
V jiné míse promícháme jogurt s kečupem, bazalkou a prolisovaným česnekem. Můžeme ochutit solí a pepřem. Promícháme se salátem. Nakonec přidáme kousky tuňáka.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: | |
---|---|
Čas: |
15 min příprava 10 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
222.26 kcal |
Protein |
13.82 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.15 g
7.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.36 g
0.79 g
|
Reklama
Reklama