Špagetový salát s tuňákem a řeckým jogurtem

Velký těstovinový salát, který si u nás s oblibou chystáme na výlety do přírody. Dobře nahradí klasický oběd, je vhodné doplnit jej vejcem natvrdo nebo ztraceným vejcem.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Špagety před vařením nalámeme na menší kousky a dáme vařit do vroucí vody se solí. Scedíme a můžeme na cedníku promíchat se lžící oleje. Necháme vychladnout.
2.
Zeleninu nakrájíme na menší kousky, hrášek a kukuřici slijeme z nálevu. Smícháme se špagetami.
3.
V jiné míse promícháme jogurt s kečupem, bazalkou a prolisovaným česnekem. Můžeme ochutit solí a pepřem. Promícháme se salátem. Nakonec přidáme kousky tuňáka.

Od: Ráďa 78, 21.8.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Ohodnotit recept
Čas: 15 min příprava
10 min vaření
25 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
222.26 kcal
Protein
13.82 g
Sacharidy
z toho cukr
33.15 g
7.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.36 g
0.79 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama