Špagetový salát s tuňákem a řeckým jogurtem
- Přidat foto
-
Reklama
Velký těstovinový salát, který si u nás s oblibou chystáme na výlety do přírody. Dobře nahradí klasický oběd, je vhodné doplnit jej vejcem natvrdo nebo ztraceným vejcem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Špagety před vařením nalámeme na menší kousky a dáme vařit do vroucí vody se solí. Scedíme a můžeme na cedníku promíchat se lžící oleje. Necháme vychladnout.
2.
Zeleninu nakrájíme na menší kousky, hrášek a kukuřici slijeme z nálevu. Smícháme se špagetami.
3.
V jiné míse promícháme jogurt s kečupem, bazalkou a prolisovaným česnekem. Můžeme ochutit solí a pepřem. Promícháme se salátem. Nakonec přidáme kousky tuňáka.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 10 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
222.26 kcal |
Protein |
13.82 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.15 g
7.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.36 g
0.79 g
|
Reklama
Reklama