Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný oběd na cesty, který nejlépe chutná s česnekovou bagetou. Nebojte se přidat citrónové šťávy, příjemně pokrm dochutí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme těstoviny v dobře osolené vodě, vodu slijeme a uvařené těstoviny necháme vychladnout.
2.
Smícháme s ostatními ingrediencemi, rajčata a olivy rozpůlíme. Tuňáka použijeme i s vlastní šťávou a můžeme dát i část oleje ze sušených rajčat.
3.
Nakonec vmícháme čerstvě nasekané bylinky a ochutíme citrónovou šťávou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 10 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 60 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
438.22 kcal |
Protein |
26.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.47 g
4.37 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.34 g
3.20 g
|
Reklama
Reklama