Vepřové maso v pikantní marinádě
- Přidat foto
-
Reklama
Sladce štiplavá marináda je ideální na sušší vepřové maso. Dlouhé marinování a pomalejší pečení zaručují výborný výsledek.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky.
2.
Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Přidáme papričky, med a chilli.
3.
Vložíme vepřové maso, důkladně promícháme a dáme do lednice na 12 hodin marinovat.
4.
Poté celou směs přendáme do pekáče, trochu podlijeme vodou a pečeme na 150 stupňů alespoň 1,5 hodiny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
12 hod příprava 1 hod 30 min vaření 13 hod 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 35 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
343.49 kcal |
Protein |
29.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.68 g
8.41 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.17 g
3.19 g
|
Reklama
Reklama