Kuřecí vývar s pohankou
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí vývar s pohankou je příjemnou a zdravou změnou od klasického receptu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí skelety na polévku si opláchneme a vložíme do hrnce. Přidáme celou cibuli, stroužky česneku, nové koření, celý pepř, zalijeme vodou, osolíme a přidáme vegetu. Dáme vařit.
2.
Jak se nám vývar začne vařit, stáhneme plamen na minimum a necháme spíše jen táhnout.
3.
Asi po hodině, až je maso měkké, vývar přecedíme. Maso si dáme bokem a později obereme.
4.
Vývar dáme zpět na plotnu a přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Chvíli povaříme a můžeme dochutit. Vložíme obrané maso.
5.
Do menšího hrnce si dáme pohanku a zalijeme vařící vodou. Vaříme do měkka asi 15-20 minut, poté scedíme.
6.
Do talíře si dáme uvařenou pohanku a zalijeme kuřecím vývarem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
212.49 kcal |
Protein |
9.82 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
38.70 g
4.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.01 g
0.30 g
|
Reklama
Reklama