Kuřecí vývar s cizrnou
- Přidat foto
-
Reklama
Obvyklou úpravu kuřecího vývaru můžete snadno proměnit a získat velmi chutnou polévku doplněnou výživově hodnotnou cizrnou. S cizrnou vám nebudou nudle ani písmenka chybět.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Přes noc namočenou cizrnu propláchneme vodou a dáme vařit se lžičkou soli.
2.
Do velkého hrnce vložíme kuřecí maso. Vhodný je kuřecí skelet, kůže, křídla nebo i stehno. Přidáme koření.
3.
Zeleninu očistíme, mrkev a petržel necháme celou a vložíme do vody ke kuřeti. Česnek překrájíme na větší kusy, cibuli na čtvrtiny.
4.
Na mírném ohni vaříme asi jednu hodinu. Po uvaření scedíme vývar, obereme kuřecí maso z kostí a překrájíme na menší kousky. Vrátíme do vývaru. Zeleninu nakrájíme a přidáme do hrnce s vývarem a kuřecím masem.
5.
Nakonec přidáme uvařenou cizrnu. Vše zamícháme, krátce prohřejeme a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
83.65 kcal |
Protein |
6.21 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.45 g
4.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.87 g
0.16 g
|
Reklama
Reklama