Česnečka zahuštěná pohankou
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná a oblíbená polévka s vůní česneku a majoránky. Zahustit ji můžete zdravější variantou, než je bílá mouka. Vyzkoušejte pohankové vločky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci se širším dnem rozehřejeme olej a krátce orestujeme pohankové vločky. Zamícháme a zalijeme kuřecím vývarem.
2.
Přidáme prolisovaný česnek, brambory nakrájené na kostičky a vegetu. Přivedeme k varu a na mírném stupni vaříme, dokud brambory nezměknou.
3.
Ochutíme pepřem a majoránkou. Vypneme a vmícháme rozšlehané vejce.
4.
Před servírováním dáme do každé porce strouhaný sýr.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
243.28 kcal |
Protein |
6.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
17.44 g
1.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.98 g
3.54 g
|
Reklama
Reklama