Karbanátky s mozzarellou a batátovým pyré
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo má rád mleté maso na více způsobů, doporučuji vyzkoušet karbanátek bez mouky. Karbanátek je nadstaven žampiony a mozzarellou, a proto je chuťově trochu jiný než klasický.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mleté maso si smícháme s vejci, nastrouhanou mozzarellou, na malé kostičky nakrájenými žampiony, osolíme, opepříme a prolisujeme česnek.
2.
Na pánvi si rozpustíme sádlo, ze směsi si tvarujeme menší karbanátky a opečeme na pánvi.
3.
Mezitím si oloupeme batáty, nakrájíme na kostičky, osolíme a dáme vařit.
4.
Až nám batáty změknout, slijeme vodu, přidáme máslo a tyčovým mixérem mixujeme do hladka. Podle potřeby přilíváme smetanu tak, aby nám vzniklo pyré, které máme rádi.
5.
Můžeme podávat se zeleninou nebo jen tak.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 40 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,014.63 kcal |
Protein |
36.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.07 g
8.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
82.46 g
34.23 g
|
Reklama
Reklama