Bylinkový karbanátek s vločkami
- Přidat foto
-
Reklama
Odlehčený recept klasického karbanátku, kde je maso z části nahrazeno vločkami a při konečné úpravě se bez obalení v trojobalu jen opéká na minimálním množství tuku. Podávat můžete s různě upravenými brambory.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso vložíme do misky, přidáme vejce, vločky, sůl a pepř.
2.
Přidáme prolisovaný česnek, majoránku a čerstvé nasekané bylinky. Vše dobře promícháme.
3.
Z masa vytvarujeme karbanátky. V pánvi rozehřejeme olej a pomalu z obou stran opečeme dozlatova.
4.
Hotové karbanátky můžeme podávat s různě upravenými brambory, čerstvou zeleninou nebo kyselým okurkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
674.31 kcal |
Protein |
24.17 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.11 g
0.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.75 g
10.85 g
|
Reklama
Reklama