Vepřovo-kapustové karbanátky
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřovo-kapustové karbanátky jsou lahodným spojením dvou tradičních ingrediencí, které společně vytvářejí jedinečnou chuťovou symfonii. Karbanátky jsou křupavé zvenčí a šťavnaté uvnitř, což z nich činí oblíbený pokrm celé rodiny.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kapustu si nakrájíme na malé kousky, povaříme v osolené vodě a necháme okapat.
2.
Najemno nakrájenou cibuli osmažíme na trošce oleje.
3.
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme osmaženou cibuli, kapustu a 1 rozšlehané vejce (můžeme přidat trochu mléka).
4.
Do směsi prolisujeme česnek a podle hustoty přidáme strouhanku.
5.
Rukama směs prohněteme, aby se všechny ingredience propojily, a vytvoříme kuličky o něco menší než pěst, lehce je splácneme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
6.
Vkládáme je do rozpáleného oleje a z obou stran osmažíme dozlatova.
7.
Podáváme s bramborovou kaší (či vařenými brambory) a rajčatovým salátkem (či kyselou okurkou). Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 60 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
615.38 kcal |
Protein |
31.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.06 g
4.59 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
45.65 g
11.44 g
|
Reklama
Reklama