Tatarák
- Přidat foto
-
Reklama
Klasika na česnekové topince, ke které nesmí chybět sklenice piva. Na tatarák najdete hodně receptů, tento má jemnou a malinko pikantní chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hovězí maso pomeleme v robotu. Je dobré jej pomlet dvakrát. Cibulku i s natí nakrájíme na extra drobné kousky.
2.
Vidličkou smícháme s ostatním a necháme alespoň hodinu v chladu.
3.
Podáváme s česnekovými topinkami.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 78 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
252.88 kcal |
Protein |
25.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.86 g
2.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.12 g
3.90 g
|
Reklama
Reklama