Houbový tatarák s křepelčím vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Houbový tatarák s křepelčím vejcem je lahodné a elegantní jídlo, které si můžete vychutnat jako předkrm nebo lehký oběd.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Pokud jsou příliš velké, můžeme je nakrájet na plátky.
2.
V pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a osmažíme je dozlatova.
3.
Přidáme houby do pánve a smažíme je na středním ohni, dokud neztratí většinu své tekutiny a začnou nám krásně zlatavě hnědnout.
4.
Do směsi hub přidáme hořčici, worcesterovou omáčku a čerstvou petrželku. Dobře promícháme.
5.
Ochutnáme a podle potřeby přidáme sůl a pepř.
6.
Přeneseme houbový tatarák na talíř a na vrchol přidáme křepelčí vejce. Můžeme dozdobit klíčky.
7.
Podáváme okamžitě, ideálně s čerstvým chlebem nebo topinkami. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
45 min příprava 45 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
112.33 kcal |
Protein |
4.67 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.09 g
4.27 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.52 g
1.02 g
|
Reklama
Reklama