Tatarský biftek
- Přidat foto
-
Reklama
Tatarák je jedním z těch pokrmů, které podtrhují jednoduchost a čistotu chutí surovin. Tato klasická pochoutka, pocházející z francouzské kuchyně, se stala oblíbenou po celém světě. Jeho základem je čerstvé mleté maso, typicky hovězí (nebo rybí), obohacené aromatickými bylinkami, kořením a dalšími ingrediencemi. To vše se mísí s jemnými omáčkami a dochucovadly, vytvářejícími jedinečný a osvěžující zážitek pro chuťové pohárky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krajíce chleba opečeme nasucho na pánvi z obou stran, případně můžeme opéct toustový chléb v topinkovači.
2.
Maso promícháme s nasekanými kapary, kečupem, hořčicí a žloutky.
3.
Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno a vmícháme k masu. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
4.
Česnek oloupeme a potřeme jím opečený chléb a navrch dáme tatarák. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 38 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
422.34 kcal |
Protein |
40.20 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.84 g
4.62 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.84 g
5.13 g
|
Reklama
Reklama