Cuketový tatarák
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept je vhodný pro vegetariány. Neobsahuje maso a přesto ho vás jeho chuť ohromí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cuketu si omyjeme, rozkrojíme a vydlabeme semínka. Nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme chvíli vypotit. Vodu slijeme.
2.
V hrnci si rozehřejeme trochu oleje, vložíme 1 cibuli nakrájenou na drobno a necháme zesklovatět.
3.
Vsypeme nastrouhanou cuketu, restujeme dokud nám cuketa nezměkne. Nejlépe ji nechat na skus, aby nám křupala. Jak máme hotovo odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
4.
Přendáme do mísy, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na drobno nakrájené kapary a všechno koření včetně kečupu, hořčice a worcestrové omáčky. Promícháme a necháme chvíli odležet.
5.
V topinkovači si připravíme topinky. Kdo má raději tak může připravit na sádle či oleji v pánvi.
6.
Topinky potřeme česnekem, navrstvíme tatarák, ozdobíme kolečkami červené cibule.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 10 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
167.17 kcal |
Protein |
5.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.80 g
11.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.90 g
0.36 g
|
Reklama
Reklama