Cuketový tatarák

Tento recept je vhodný pro vegetariány. Neobsahuje maso a přesto ho vás jeho chuť ohromí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cuketu si omyjeme, rozkrojíme a vydlabeme semínka. Nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme chvíli vypotit. Vodu slijeme.
2.
V hrnci si rozehřejeme trochu oleje, vložíme 1 cibuli nakrájenou na drobno a necháme zesklovatět.
3.
Vsypeme nastrouhanou cuketu, restujeme dokud nám cuketa nezměkne. Nejlépe ji nechat na skus, aby nám křupala. Jak máme hotovo odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
4.
Přendáme do mísy, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na drobno nakrájené kapary a všechno koření včetně kečupu, hořčice a worcestrové omáčky. Promícháme a necháme chvíli odležet.
5.
V topinkovači si připravíme topinky. Kdo má raději tak může připravit na sádle či oleji v pánvi.
6.
Topinky potřeme česnekem, navrstvíme tatarák, ozdobíme kolečkami červené cibule.

Od: Petuler, 23.9.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
10 min vaření
30 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
167.17 kcal
Protein
5.74 g
Sacharidy
z toho cukr
29.80 g
11.88 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.90 g
0.36 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama