Buřt guláš s paprikami

Výborný buřt guláš připravíte, když nakrájené špekáčky nejprve důkladně orestujete na sádle s velkým množstvím papriky. Teprve poté zalijte vývarem a přidávejte další ingredience. Guláš můžete zahustit cibulovou jíškou, hotovou jíškou, nastrouhanou bramborou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špekáčky nakrájejte na drobné kousky a dejte na sádlo restovat. Postupně přidejte sladkou papriku, ale pozor, aby se nepřipálila, byla by hořká.
2.
Zalijte vodou, přidejte nakrájenou petržel, bobkový list, sůl, kmín, pepř. Přiveďte k varu, přidejte brambory nakrájené na kostičky.
3.
Vařte do změknutí brambor, před koncem vaření přidejte papriky nakrájené na kousky. Ochuťte prolisovaným česnekem a majoránkou.
4.
Na pánvi připravte cibulovou jíšku (restovaná cibule zaprášená moukou) a guláš zahustěte.

Od: Ráďa 78, 27.11.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
40 min vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
356.85 kcal
Protein
9.18 g
Sacharidy
z toho cukr
27.95 g
3.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.73 g
7.62 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama