Buřt guláš s paprikami
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný buřt guláš připravíte, když nakrájené špekáčky nejprve důkladně orestujete na sádle s velkým množstvím papriky. Teprve poté zalijte vývarem a přidávejte další ingredience. Guláš můžete zahustit cibulovou jíškou, hotovou jíškou, nastrouhanou bramborou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Špekáčky nakrájejte na drobné kousky a dejte na sádlo restovat. Postupně přidejte sladkou papriku, ale pozor, aby se nepřipálila, byla by hořká.
2.
Zalijte vodou, přidejte nakrájenou petržel, bobkový list, sůl, kmín, pepř. Přiveďte k varu, přidejte brambory nakrájené na kostičky.
3.
Vařte do změknutí brambor, před koncem vaření přidejte papriky nakrájené na kousky. Ochuťte prolisovaným česnekem a majoránkou.
4.
Na pánvi připravte cibulovou jíšku (restovaná cibule zaprášená moukou) a guláš zahustěte.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 40 min vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
356.85 kcal |
Protein |
9.18 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.95 g
3.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.73 g
7.62 g
|
Reklama
Reklama