Tempehový "buřt" guláš
- Přidat foto
-
Reklama
Buřt guláš bez buřtů a stejně dobrý :)
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno, brambory oloupeme a pokrájíme na větší kusy, tempeh pokrájíme také na větší kusy, a použijeme balíček až balíček a půl.
2.
Na rozpálené pánvi na oleji osmahneme cibuli, přidáme brambory a vše opékáme alespoň pět minut. Občas zamícháme (brambory se pak rychleji uvaří).
3.
Teď nastal čas zaprášit brambory sladkou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou tak, aby byly brambory ponořené, cca litřík vody.
4.
Osolíme a přivedeme k varu. Když brambory začnou měknout, přidáme tempeh.
5.
Rozmícháme škrob v trošce vodě a přilijeme ji do omáčky.
6.
Vaříme dokud omáčka nezhoustne.
7.
Podáváme samotné nebo s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
349.48 kcal |
Protein |
20.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
46.65 g
5.26 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.51 g
2.01 g
|
Reklama
Reklama