Hovězí guláš

Hovězí gulášek je taková klasika v kuchyni a rozhodně jednou za čas nesmí chybět na našem stole.

Reklama

Ingredience

na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené maso a restujeme. Opepříme, okmínujeme. Zasypeme sladkou paprikou. Dáváme pozor, aby se nám nepřipálila.
2.
Zalijeme vývarem či horkou vodou a dusíme doměkka. Budete-li guláš zahušťovat, udělejte tak zátřepkou z hladké mouky a vody. Poté dobře provařte.
3.
Kdo má rád guláš řidší, nemusí zahušťovat, trochu zahustí i sama cibule. Přidáme majoránku, prolisovaný česnek, dosolíme a odstavíme. Guláš podáváme s kolečky cibule, knedlíkem, těstovnami či chlebem.

Od: Šárka75, 30.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 38 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
309.43 kcal
Protein
38.15 g
Sacharidy
z toho cukr
11.76 g
5.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.59 g
8.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama