Hovězí guláš
- Přidat foto
-
Reklama
Hovězí gulášek je taková klasika v kuchyni a rozhodně jednou za čas nesmí chybět na našem stole.
Reklama
Ingredience
na ozdobu
Postup přípravy
1.
Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme osolené maso a restujeme. Opepříme, okmínujeme. Zasypeme sladkou paprikou. Dáváme pozor, aby se nám nepřipálila.
2.
Zalijeme vývarem či horkou vodou a dusíme doměkka. Budete-li guláš zahušťovat, udělejte tak zátřepkou z hladké mouky a vody. Poté dobře provařte.
3.
Kdo má rád guláš řidší, nemusí zahušťovat, trochu zahustí i sama cibule. Přidáme majoránku, prolisovaný česnek, dosolíme a odstavíme. Guláš podáváme s kolečky cibule, knedlíkem, těstovnami či chlebem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 2 hod 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 38 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
309.43 kcal |
Protein |
38.15 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.76 g
5.43 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.59 g
8.81 g
|
Reklama
Reklama