Fazolový guláš
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná večeře plná luštěnin. Klobásu a cibuli před vmícháním do guláše dostatečně orestujte s kořením, guláš bude mít mnohem lepší chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole namočíme na noc do studené vody. Druhý den vodu vyměníme a uvaříme se solí a pepřem do změknutí.
2.
Na pánvi na sádle orestujeme cibuli a na kostičky nakrájenou klobásu. Dlouze restujte. Okořeňte paprikou a provensálským kořením.
3.
Ke konci restování přidejte obě nakrájené papriky. Směs i s výpekem vmíchejte do fazolí, přidejte na kostičky nakrájené brambory. Vařte do změknutí brambor.
4.
Přidejte prolisovaný česnek a pasírovaná rajčata. Můžete znovu dochutit solí, pepřem, případně cukrem.
5.
Podávejte s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 1 hod vaření 12 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
292.44 kcal |
Protein |
11.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
31.09 g
6.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.31 g
3.79 g
|
Reklama
Reklama