Segedínský guláš bez lepku
- Přidat foto
-
Reklama
Chutný a zároveň zdravý nezahuštěný guláš. Trochu jiný než klasický, ale o to výraznější chuť má.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozpustíme sádlo společně s nakrájenou slaninou na kostičky. Přidáme cibuli na kostky, nové koření a bobkový list. Vše restujeme do ztmavnutí.
2.
Zaprášíme mletou paprikou a ihned zalijeme trochou zeleninového vývaru. Je potřeba udělat to rychle, aby paprika nezhořkla.
3.
Vývar necháme pozvolna odpařit a přidáme nakrájené maso na kostky, které jsme osolili a opepřili. Jak se nám maso zatáhne dolijeme zbytkem vývaru.
4.
Vaříme asi 20 minut a přidáme překrájené kysané zelí a vaříme dál, až do změknutí masa.
5.
Až je maso měkké, přilijeme smetanu a chvíli povaříme. Odstavíme z tepla a na konec přidáme kysanou smetanu. Dochutíme podle chuti.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod vaření 1 hod 15 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
649.14 kcal |
Protein |
29.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.01 g
8.63 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
53.74 g
23.49 g
|
Reklama
Reklama