Cizrnový guláš
- Přidat foto
-
Reklama
Zdravá pochoutka plná výživné luštěniny. Guláš vám zachutná i bez uzeniny, ale komu by uzenina chyběla, může přidat nadrobno nakrájený párek nebo klobásu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cizrnu namočíme přes noc. Vodu vyměníme, zalijeme cizrnu novou vodou (raději vody hodně) a uvaříme s trochou soli do změknutí.
2.
Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku a restujeme. Jakmile cibule začne hnědnout přidáme sladkou papriku a dobře promícháme. Zaprášíme moukou a necháme mouku chvíli restovat. Nejlépe se recept připravuje ve woku s poklicí.
3.
Zaléváme vývarem s cizrnou. Dobře promícháme, přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak a na kostičky nakrájené brambory.
4.
Snížíme teplotu, zakryjeme a vaříme do změknutí brambor, občas promícháme. Nakonec ochutíme solí, pepřem, cukrem, majoránkou a chilli.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 1 hod 30 min vaření 12 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
434.39 kcal |
Protein |
13.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
67.13 g
9.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.86 g
2.86 g
|
Reklama
Reklama