Buřtguláš
- Přidat foto
-
Reklama
Jde o úplně obyčejné, jednoduché jídlo, ale jednou za čas si na něm moc pochutnáme.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na půlkolečka nakrájené a oloupané špekáčky. Zasypeme sladkou paprikou, kmínem a pepřem a za stálého míchání restujeme.
2.
Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, zalijeme vývarem a vaříme dokud nejsou brambory poloměkké. Zahustíme jíškou, přidáme majoránku a prolisovaný česnek, dosolíme a provaříme.
3.
Buřtguláš podáváme buď samotný, je dost sytý, anebo s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
371.11 kcal |
Protein |
11.43 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
36.52 g
2.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.31 g
6.07 g
|
Reklama
Reklama