Buřtguláš

Jde o úplně obyčejné, jednoduché jídlo, ale jednou za čas si na něm moc pochutnáme.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na půlkolečka nakrájené a oloupané špekáčky. Zasypeme sladkou paprikou, kmínem a pepřem a za stálého míchání restujeme.
2.
Přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, zalijeme vývarem a vaříme dokud nejsou brambory poloměkké. Zahustíme jíškou, přidáme majoránku a prolisovaný česnek, dosolíme a provaříme.
3.
Buřtguláš podáváme buď samotný, je dost sytý, anebo s pečivem.

Od: Šárka75, 24.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 10 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
371.11 kcal
Protein
11.43 g
Sacharidy
z toho cukr
36.52 g
2.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.31 g
6.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama