Tvarůžková pizza
- Přidat foto
-
Reklama
Že chuť pizza těsta a naše české tvarůžky nejdou dohromady? Omyl. Jsou výbornou chuťovkou. K pivu je to perfektní dobrota.
Reklama
Ingredience
Na každou pizzu
Postup přípravy
1.
Mouku smícháme se solí. Přilijeme vodu a olivový olej. Rozdrobíme kostku kvasnic a vše promícháme. Rukou nebo v robotu vypracujeme těsto. Při převalování byste měli cítit vzduchové bubliny v těstě. Dáme vykynout na 1 hodinu.
2.
Vykynuté rozdělíme na 6 porcí. Z každé vytvarujeme pizzu, těsto nesmí lepit a nesmí se trhat. Pizzu dáme na plech vymazaný olivovým olejem.
3.
Horní stranu potřeme lžící olivového oleje. Cibuli nakrájíme na proužky a poklademe nahoru. Olomoucké tvarůžky překrájíme na slabší kolečka. Naskládáme na pizzu a posypeme oreganem.
4.
Rozehřejeme troubu na maximum a dáme zapéct. Nelekejte se, že se tvarůžky budou při pečení nafukovat. Pečeme velmi krátce, asi 3 až 5 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,105.44 kcal |
Protein |
44.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
189.21 g
3.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.66 g
2.07 g
|
Reklama
Reklama