Špenátová polévka s mozzarellou

Skvělá polévka hotová za chvilku. Díky kombinaci mozzarelly, špenátu a česneku si opravdu pochutnáte.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnku smícháme smetanu a mléko. Rozehřejeme olej, přidáme hladkou mouku, necháme zpěnit. Zalijeme mlékem se smetanou a rychle promícháme hustou kaši. Pomalu přilíváme vodu a stále mícháme, abychom měli polévku hladkou.
2.
Do rozmíchaného základu dáme špenátový protlak, necháme rozehřát a zamícháme. Ochutíme solí, pepřem a česnekem.
3.
Kuskus zalijeme v jiném hrnci horkou vodou a přiklopíme pokličkou. Hotový vmícháme do polévky.
4.
Při servírování vkládáme do polévky tenké plátky mozzarelly a podáváme.

Od: Ráďa 78, 13.7.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
408.15 kcal
Protein
15.66 g
Sacharidy
z toho cukr
24.60 g
3.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.14 g
11.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama