Špenátový krém s kokosovým mlékem a chilli
- Přidat foto
-
Reklama
Superrychlá, superjednoduchá, superjemná a superchutná špenátová pochotuka! Nevěříte? Vyzkoušejte sami. :-)
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ve středně velkém hrnci si zahřejeme kari pastu a pár lžic kokosového mléka. Prošleháváme do řidší pasty.
2.
Přilijeme zbývající kokosové mléko a vsypeme špenát.
3.
Přidáme vývar. Promícháme, přivedeme k varu a přiklopíme pokličkou.
4.
Zmírníme oheň a zvolna vaříme 5–10 minut. Osolíme a přidáme chilli papričku.
5.
Ručním mixérem rozmixujeme do krémové konzistence a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 56 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
474.96 kcal |
Protein |
10.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.21 g
7.52 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
49.08 g
42.33 g
|
Reklama
Reklama