Hokaido polévka s chilli a zakysanou smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Hebká polévka s výbornou chutí zakysané smetany a pikantním chilli kořením. Je snadná na přípravu a není zahuštěná moukou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dýni očistíme, vybereme střed a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci se širším dnem orestujeme dýni na sádle. Zalijeme vodou, hladina by v hrnci měla sahat těsně nad.
2.
Přidáme bujón a prolisovaný česnek. Snížíme teplotu, přiklopíme poklicí a dusíme do změknutí.
3.
Hotové rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme chilli, dochutíme solí a pepřem. Chvíli povaříme.
4.
Vypneme, a nakonec vmícháme zakysanou smetanu, už nevaříme. Podáváme s krutony.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
190.48 kcal |
Protein |
2.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.50 g
6.03 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.64 g
7.62 g
|
Reklama
Reklama