Fit burger
- Přidat foto
-
Reklama
Lehčí a dietnější verze hamburgeru, kterou si můžete dopřát, i když si zrovna třeba hlídáte linii.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si osolíme, opepříme a rukama do něj sůl s pepřem zapracujeme a vytvarujeme si maso do požadovaného tvaru.
2.
Kaizerku rozřízneme podél a obě poloviny opečeme na grilu nebo pánvi do křupava.
3.
Potom dáme na gril nebo pánev maso a z obou stran opékáme, asi 3-4 minuty k každé strany.
4.
Jednu polovinu kaizerky si namažeme majonézou, na majonézu položíme polníček, na něj rajče, a okurku.
5.
Na okurku položíme hotové maso a na maso plátek čedaru (čedar můžeme položit na již dopékající se maso ještě na grilu, aby se více roztopil) a přiklopíme druhou polovinou kaizerky. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 8 min vaření 23 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
504.70 kcal |
Protein |
44.13 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.65 g
1.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.76 g
8.33 g
|
Reklama
Reklama