Hermelínový burger
- Přidat foto
-
Reklama
Hermelínový burger s parmskou šunkou a cibulovým chutney jistě nabídne zajímavou paletu chutí. Parmská šunka dodá burgeru bohatou chuť a pikantní aroma, zatímco hermelín přinese kremovitost a sýrovou chuť. Brusinky pak mohou dodat burgeru hezky sladko-kyselou nótu, která bude kontrastovat s ostatními chutěmi.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Bulky si rozkrojíme podél na poloviny a vnitřními stranami položíme na gril a opečeme.
2.
Hermelíny si v obalu také opečeme z obou stran na grilu, dokud nebudou správně měkké.
3.
Spodní polovinu bulek potřeme cibulovým chutney a vrchní polovinu brusinkami.
4.
Na spodní polovinu s chutney položíme plátky rajčat, na rajčata list salátu, na salát opečený hermelín vyndaný z alobalu, na hermelín šunku a přiklopíme vrchní stranou potřenou brusinkami.
5.
Burger podáváme samotný, případně s hranolky nebo pečenými brambory. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
611.30 kcal |
Protein |
30.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.58 g
15.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.46 g
17.69 g
|
Reklama
Reklama