Magazín o jídle a zdravém životním stylu
Voňavý chleba, který vydrží dlouho čerstvý? Domácí kváskový
Chcete chleba, který bude chutný, plný živin a nezatíží vaše trávící ústrojí? Pak se vraťte k tradiční přípravě a začněte si doma péci kváskový chleba. Nespočet receptů na kváskový chleba čeká na to, až je vyzkoušíte.
Bez éček, zahušťovadel a z kvalitního masa. Zkuste domácí šunku
Začtěte se někdy do obalu na šunce, kterou kupujete. Seznam přidaných látek vás nepříjemně překvapí. Příjemným překvapením pak může být zjištění, že výroba domácí šunky je snadnější, než se zdá. Vyzkoušejte ji.
Řízek je italský, smažák francouzský. Znáte historii české kuchyně?
Když se podíváme k prapředkům českých jídel, je třeba zmínit Slovany, Kelty a velký vliv Rakouska-Uherska. Česká jídla mají příchutě mnoha různých kultur. Znáte historii české kuchyně a českých jídel?
Křupavá pizza doma. Marná touha nebo snadná věc?
Objednat nebo upéci pizzu doma? O desáté hodině večerní ji samozřejmě objednejte. Pokud máte ale více strávníků, trošku času na přípravu a pizza je vaším oblíbeným jídlem, naučte se ji. Pečení domácí pizzy nemusí být tak složité, jak se zdá.
Ginkgo biloba udržuje buňky mladé a slibuje lepší zážitky v ložnici
Ginkgo biloba pomáhá s prokrvením těla a lepším zásobením vnitřních orgánů kyslíkem. S ginkgo bilobou se vám zlepší paměť, posílí imunitní systém, ochráníte buňky před projevy stárnutí a ještě si více užijete v ložnici.