Těstovinový salát s cizrnou a ztraceným vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný a výživný salát, který je doplněný cizrnou. Díky vejci a těstovinám vás dokonale zasytí. Na pohled hraje všemi barvami a chutná skvěle. Určitě se hodí jako večeře.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ledový salát a rajčata omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Olivy rozpůlíme.
2.
Uvaříme těstoviny a necháme vychladnout.
3.
Připravíme si v misce dresink, smícháme bílý jogurt, sůl a prolisovaný česnek.
4.
K zelenině přidáme těstoviny, cizrnu, kukuřici a dresink a promícháme.
5.
Uvaříme ztracené vejce, vařte jednotlivě. Do vroucí vody nalejeme trochu octu, roztočíme pořádně vodu a rozklepnuté vejce vhodíme do vodního víru. Ztlumíme a necháme 3 minuty na mírném ohni dovařit. Záleží, jestli chcete vejce úplně natvrdo nebo na hniličku. Teplé vejce dáme k salátu.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
342.91 kcal |
Protein |
17.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
37.62 g
9.74 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.47 g
4.02 g
|
Reklama
Reklama