Těstovinový salát s cizrnou a ztraceným vejcem

Výborný a výživný salát, který je doplněný cizrnou. Díky vejci a těstovinám vás dokonale zasytí. Na pohled hraje všemi barvami a chutná skvěle. Určitě se hodí jako večeře.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ledový salát a rajčata omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Olivy rozpůlíme.
2.
Uvaříme těstoviny a necháme vychladnout.
3.
Připravíme si v misce dresink, smícháme bílý jogurt, sůl a prolisovaný česnek.
4.
K zelenině přidáme těstoviny, cizrnu, kukuřici a dresink a promícháme.
5.
Uvaříme ztracené vejce, vařte jednotlivě. Do vroucí vody nalejeme trochu octu, roztočíme pořádně vodu a rozklepnuté vejce vhodíme do vodního víru. Ztlumíme a necháme 3 minuty na mírném ohni dovařit. Záleží, jestli chcete vejce úplně natvrdo nebo na hniličku. Teplé vejce dáme k salátu.

Od: Iva V, 9.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
342.91 kcal
Protein
17.91 g
Sacharidy
z toho cukr
37.62 g
9.74 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.47 g
4.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama