Těstovinový salát s lososem a žampiony

Nachystat si do krabičky jídlo na cesty tak, aby neobsahovalo jen samé pečivo není snadné. Výbornou variantou jsou nejrůznější saláty. Losos vám zachutná i po studenu a salát zcela nahradí hlavní chod.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lososa nakrájíme na dvě porce, osolíme z obou stran, soli asi ½ lžičky. Rozehřejeme na pánvi máslo a dáme lososa opéct na kůži. Opékáme asi 6 minut, otočíme a opékáme druhou stranu.
2.
Mezitím očistíme žampiony, rozkrájíme na plátky. Hotového lososa dáme z pánve a na pánev dáme restovat žampiony.
3.
Uvaříme těstoviny, do vody použijeme 2 lžičky soli a necháme vychladnout.
4.
Zeleninu nakrájíme na malé kousky. Jogurt smícháme s ½ lžičkou soli, přidáme bazalku.
5.
Vychladlé těstoviny smícháme se žampiony, nakrájenou zeleninou, kukuřicí a dresinkem. Nahoru položíme porci lososa.

Od: Iva V, 24.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 90 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
955.81 kcal
Protein
52.83 g
Sacharidy
z toho cukr
87.69 g
14.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
40.07 g
15.76 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama