Camembert pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Camembert pomazánka je výborná na bagety jako drobné pohoštění pro hosty. Zabere trochu více času na přípravu než běžné pomazánky, ale vypadá mnohem lépe. Rozhodně nenahrazujte lahůdkovou cibuli běžnou cibulí, pomazánka by ztratila výbornou chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Uvaříme si vejce natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
2.
Camembert nakrájíme na menší kousky, krájenou sterilovanou kapii několikrát překrojíme.
3.
Lahůdkovou cibuli nakrájíme nadrobno. Dáme vše do misky a promícháme s tvarohem, majonézou a hořčicí. Nakonec vmícháme nakrájenou šunku.
4.
Necháme v lednici alespoň 1 hodinu vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
197.42 kcal |
Protein |
9.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.88 g
0.74 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.85 g
4.59 g
|
Reklama
Reklama