Hermelínová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Hermelínová pomazánka, kterou můžeme mazat na chuťovky, chlebíčky nebo na pečivo třeba k večeři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hermelín, vejce, uzené maso nakrájíme na malinké kostičky.
2.
Přidáme na jemně nakrájenou jarní cibulku, hořčici, jogurt, majonézu.
3.
Osolíme, opepříme, promícháme a dáme vychladit.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
112.04 kcal |
Protein |
6.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.18 g
0.75 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.89 g
3.81 g
|
Reklama
Reklama